Bliv ringet op

[super_form id=”1315″]

Skadedyrskontrol Danmark bekæmper bananfluer

Bananfluer kan blive et stort problem særlig hos fødevarerelaterede virksomheder, som restauranter,barer,cafeer,hoteller,diskoteker,bager osv.

Bananfluer: ( Drosophila Funebris )

Banafluer er små irriterende fluer der kan være til stor gene for mange virksomheder. Bananfluer tiltrækkes hovedsagligt af gærende frugt og grøntsager. Hvis du har et problem med bananfluer er det vigtigt at fjerne de ting bananfluerne lever af. Bananfluer er 3-4 mm lange og gulligbrune. Der findes over 600 arter, men kun få af dem lever indendørs.

Hun-bananfluen lægger sine æg i madresterne. I den daglige husholdning kommer de ofte til flasker med sjatter af vin,øl,mælk,ketchup,marmelade og eddike.

Hunnen lægger hvidlige æg. En bananflue kan lægge ca. 25 æg om dagen og op til 200 æg i løbet af sit liv. Efter et døgns tid kommer de små laver ud af æggene og søger ned i madrester.

En bananflue er fuldvoksen efter 4-5 dage og forpupper sig så. I puppen sker forvandlingen til voksen flue efter yderligere 3-5 dage. Fluerne begynder allerede efter 24 timer at lægge æg. Indendørs kan bananfluen yngle hele året.

Banafluer er et stigende problem i løbet af sommeren som topper omkring august måned. Herefter forsvinder fluerne i forbindelse med køligere vejr.

Skadedyrskontrol Danmark bekæmper effektivt bananfluer.
Læs mere om bananfluer på vores hjemmeside skadedyrs guiden ved at klikke her

Skadedyrskontrol Danmark er et landsdækkende skadedyrsfirma som bekæmper alle typer skadedyr hurtigt og effektivt. Brug vores kontakt formular eller ring indenfor normal åbningstid på Tlf. 72420070.

Bliv ringet op

[super_form id=”1315″]