Bliv ringet op

[super_form id=”1315″]

Skadedyrskontrol Danmark bekæmper lopper

Når lopperne forekommer i hjemmet, er det som oftest på grund af hund eller kat, men også fuglelopper er meget almindelige herhjemme. Fuglelopper ses primært om foråret, hvor de er særdeles aktive. Dette skyldes katte, fugle og andre dyr med lopper i haven henover vinteren.  Således udklækkes de lagte loppeæg, når vejret bliver varmere og giver lopperne optimale levekår.

Herhjemme findes ca. 55 forskellige loppearter. De hyppigste er kattelopper, hundelopper & fuglelopper.
Lopper lever af at suge blod, så udover at hunden og katten klør sig kraftigt, angribes mennesker også.

Kattelopper

Kattelopper er i Danmark den mest almindelige loppe på både hunde og katte.
Mange prøver selv at bekæmpe lopper, hvilket vi ikke anbefaler. Det er yderst vigtigt at fjerne loppernes mange æg, som ligger i revner og sprækker. Hvis æggene ikke fjernes effektivt, kommer der nye lopper, og problemerne starter forfra. Et andet problem er, at hvis man selv forsøger at bekæmpe lopper, kan kattelopperne hurtigt blive resistente overfor de insektmidler, der findes på det private marked. Vi anbefaler at kontakte et skadedyrsfirma som Skadedyrskontrol Danmark for bekæmpelse af lopper.

På mennesker kan kattelopper give stor irritation som svien – rødme samt voldsomt kløen.

Hos Skadedyrskontrol Danmark er vi autoriseret til brug af sprøjtemidler mod kattelopper.

Læs mere om fuglelopper på vores hjemmeside skadedyrs guiden ved at klikke her

Skadedyrskontrol Danmark kan kontaktes for bekæmpelse af lopper på vores telefon 72420070 indenfor normal åbningstid eller udfyld vores kontaktformular.

Bliv ringet op

[super_form id=”1315″]