Bliv ringet op

[super_form id=”1315″]

Bekæmpelse af borebiller, bolværksbiller, bløde borebiller og husbukke

Borebiller, bolværksbiller, bløde borebiller og husbukke er et stort problem i træværk som gulvplanker og i spær. Borebiller/husbukke er mest aktive i sommerperioden. Hos Skadedyrskontrol Danmark bekæmper vi borebiller/husbukke i alle typer ejendomme lige fra kirker til offentlige institutioner. Private og virksomheder kan også være plaget af borebiller/husbukke i træværket. Vi har flere skader hos boligejere, som ved køb af nyt hus ikke havde tjekket om spær var plaget af borebiller. Mange husejere tegner en husejerskifteforsikring som typisk dækker udgifterne til bekæmpelse af borebiller.

Problemer

Borebillers, bolværksbillers, bløde borebillers og husbukkes larver gnaver sig gennem træværket og svækker træets bæredygtighed. Hver sæson lægger f.eks. borebillen ca. 50 æg. Efter 4 uger bliver de til boreorm/larver.

Bekæmpelse af borebiller, bolværksbiller, bløde borebiller og husbukke

Hos Skadedyrskontrol Danmark håndterer vi mange sager hvert år med bekæmpelse mod biller og husbukke. Vi bruger et godkendt produkt, der effektivt bekæmper billerne. Behandlingen sker med 2 behandlinger. Hos Skadedyrskontrol Danmark giver vi 10 års garanti på effektiv bekæmpelse af biller og husbukke.

Læs mere om husbukke på vores hjemmeside skadedyrs guiden ved at klikke her

Skadedyrskontrol Danmark kan kontaktes for bekæmpelse af biller og husbukke på vores telefon 72420070 indenfor normal åbningstid eller udfyld vores kontaktformular.

Bliv ringet op

[super_form id=”1315″]