Effektiv løsning til til giftfri rottesikring.

GTO er et brugervenligt system, der registrerer aktivitet af rotter og mus. Målingen foregår via trådløs system og detektor, der opfanger  gnavernes kropstemperatur og herefter sender dig besked. Detektorerne kan opsættes i foderstationer eller vanskelige steder såsom ventilationskanaler og kabelbakker. Via hjemmeide giver GTO fuld overblik over alle enheder, samt hvor og hvornår der er gnaveraktivitet. Løsningen er baseret på den mest effektive , gennemtestede og dokumenterede teknologi. Systemet kan anvendes indendørs og udendørs. Alle enheder tåler høje temperaturer og frost.

Løsningen består af:

GTO Kontrolboks

Boksen modtager oplysninger fra detektorerne og sender dem til databasen, hvor alt aktivitet kan overvåges. Boksen skal kobles til internettet via et LAN-kabel eller et mobilt bredbåndsmodem.

GTO Detektor

Placeres i station e.l. og sender besked til kontrolboks, når der registreres aktivitet-inkl. Batteri med 2-3 års levetid.

GTO Router

Bruges til at forlænge rækkeevnen af signalet mellem kontrolboks og detektor. 230V Plug & Play -kobler selv op efter tilslutning til strøm.

GTO Web applikation

Via hjemmeside har du fuld overblik over detektorernes status, herunder om de er aktive samt tjekke batteristatus.

Alarmer resettes/bekræftes, og du har dokumentation for al aktivitet.

FORDELE:

  • Dokumentation af behov for aktiv bekæmpelse.
  • Advarsel straks der registreres aktivitet.

VICTOR ELEKTRONISK ROTTEFÆLDE.

Victor Elektronisk rotte fælde bruger højspænding , som hurtigt og humant dræber rotten på få sekunder. Victor Elektronisk Rottefælde kan dræbe en rotte per indstilling og ca. 50 rotter per sæt af 4 C batterier. Denne fælde tilbyder en dødelighed på 100% – hvilket betyder, at der ikke er nogen rotter der overlever, og du kan skille dig af med dit gnaverproblem hurtigt og effektivt.

Kontakt Skadedyrskontrol Danmark, for yderligere informationer samt tilbud på giftfri rottesikring.